TABLETMARKET ON NYT PROBOOKERS SC OY

Kesällä 2016 vaihdoimme liiketoimintamme älylaitteiden verkkokaupasta B2B bookkauspalveluksi. Vanha nimemme Tabletmarket ei enää kuvannut sitä mitä olemme ja mitä teemme.

Uuden nimen keksiminen ei ole maailman helpoin asia. Lähestyimme tätä visaista kysymystä kahdesta näkökulmasta: nimen pitää kertoa liiketoiminnasta ja asenteesta, jolla sitä teemme.

ProBookers ei ole call center, joka myy puhelimessa mitä vaan. Me haluamme olla asiakkaittemme luotettu kumppani, joka tekee ammattimaisesti asioita asiakkaitten puolesta, kasvattaa lisäarvoa ja tekee parempaa tulosta asiakkaille. Käytämme uusimpia työkaluja, kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja jaamme kaiken tietomme asiakkaillemme. Ammattimaisuus ja asiakkaan puolesta. Siksi olemme Pro.

ProBookers ei ole myöskään buukkauspalvelu, joka tekee vain kylmäsoittoja sopiakseen tapaamisia asiakkailleen. Me tarjoamme koko paketin aina prospektoinnista tapaamisten sopimisiin ja jälkimarkkinointiin. Meitä on lupa käyttää myös puhelinhaastattelujen ja markkinointitutkimusten tekoon. Koko paketti, mitä asiakkaamme tarvitsevat buukkauspalveluihin. Siksi olemme Bookers.

SC ei ole pelkästään PRH:n vaatima eroittava osa yrityksen nimessä. S kuvaa sanaa Service eli palvelua ja C sanaa Consulting eli konsultointia. Meistä yksi olennainen osa hyvää palvelua on avoin ja läpinäkyvä hinnoittelu. Meillä asioille on aina yksi ja selkeä hinta, joka pitää sisällään kaikki siihen kuluvat asiat. Ja meillä et maksa muusta kuin tuloksista. Avoimuus ja tulokset. Siksi olemme S.

Meillä ei ole osaamiseemme liittyviä salaisuuksia ja jaamme kaiken osaamisemme asiakkaillemme. Jos asiakkaamme tarvitsee myyntihenkilöstölleen koulutusta buukkaukseen tai puhelintyöhön, järjestämme mielellämme koulutuksen, jossa kerromme käytännön esimerkkien kautta mitä hyvä puhelintyö ja buukkaaminen ovat. Avoin tiedon jako. Siksi olemme C.

Buukkaa aika kanssamme ja puhutaan lisää!

SAMULI VOUTILA

toimitusjohtaja
+358 (0)50 550 2690
samuli@probookers.fi

KARI VOUTILA

hallituksen puheenjohtaja
+358 (0)400 671 479
kari@probookers.fi