Tiedote
7.6.2016
julkaisuvapaa heti

Tabletmarket Oy keskittyy palveluliiketoimintaan

Tabletmarket Oy on muuttanut strategiaansa ja päättänyt keskittyä jatkossa palveluliiketoimintaan. Strategiamuutoksen seurauksena yhtiö sulki tabletmarket.fi- verkkokaupan 6.6.2016. Yhtiö vastaa tätä ennen myytyjen laitteiden takuuasioista takuuehtojen mukaisesti.

Verkkokaupan sulkemisen syynä on kiristynyt hintakilpailu mobiililaitekaupassa. Samaan aikaan kysyntä Tabletmarketin palveluliiketoiminnalle on ollut lupaavassa kasvussa. ”Start up-vaiheessa olevan yrityksen on oltava ketterä ja vastattava asiakkaittensa kysyntään”, kommentoi yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja Samuli Voutila.

Jatkossa yhtiö keskittyy buukkauspalveluiden tarjontaan sekä jo lanseeratun avaakauppa.fi -konseptin kehittämiseen.

Parempia asiakastapaamisia

Käytännössä yritys tarjoaa b2b-puolen asiakastapaamisien sopimista yrityksille. Ideana on tuottaa laadukkaita asiakastapaamisia yritysten myyjille selkeästi ja läpinäkyvästi hinnoiteltuna. Yritys on testannut uutta palveluaan muutamien pilottiasiakkaiden kanssa kevään aikana hyvin tuloksin. ”Olen sopinut satoja asiakastapaamisia viime vuosien aikana. Tiedän itse pitkänlinjan myyjänä, että kaikille kylmäsoittaminen ei ole mielekästä. Tähän tarjoamme yrityksille kustannustehokkaan ratkaisun ja välineen tehdä lisää kauppaa”, kertoo Samuli Voutila.

Lisää resursseja mukaan

Yrityksellä on parhaillaan rekrytoimassa lisää myyntivoimaa hoitamaan buukkauspalvelua. Lisäksi pitkän linjan sarjayrittäjä ja Tablemarketin osakas Kari Voutila ottaa aktiivisempaa roolia yrityksessä: ”Tulen ottamaan enemmän vastuuta yrityksen strategisesta johtamisesta sekä avaamaan ovia uudelle liiketoiminnalle”, toteaa yrityksen hallituksen puheenjohtajana toimiva Kari Voutila.

SAMULI VOUTILA

toimitusjohtaja
+358 (0)50 550 2690
samuli@tabletmarket.fi

KARI VOUTILA

hallituksen puheenjohtaja
+358 (0)400 671 479
kari@tabletmarket.fi